Älskade Söndagsångest

Heej. Söndag idag vilket betyder äckel Måndag, vad är det med Måndagar som får mig att hata dom sååå mycket?! I lördags kom mina systrar, farfar, mormor och morfar på middag så det var trevligt och idag var jag och mamma på stan och köpte några grejer som jag verkligen behövde sedan har jag mest legat och sett pll. Nu ska jag sova så jag inte är död imorn. Ny vecka, nya tag, eller hur var det nu? 
Natti natti :)
-

Tjo. Idag är det den efterlängtade Fredagen och jag hade klassensdag och det var helt okej faktiskt, vi spela fotboll, grilla, prata och helt plötsligt var klockan tolv och jag for hem. Har verkligen inga planer i helgen men det kan vara för att typ alla min vänner är antigen sjuka, spelar fotboll eller i Göteborg... Men det kan vara skönt med en chill helg också. Såg även sista avsnittet av tvd, det var hemskt, grät i en kvart efter det hade slutat typ haha. 
 


A smile can hide so much

Tjena. Idag var det en vanlig dag och har varit grymt trött hela dan, kul kul. Igår var det AE dagen och jag var lagledare och mitt lag kom 2:a så det var ganska nice. Imorgon ska vi ha klassensdag och planerna är hammenviken men hoppas det är dåligt väder så vi får göra nå annat, sitta ute i flera timmar kändes inte så lockande haha.
Nu ska jag sova, natti natti
 

RSS 2.0